Project

XXL Nutrition staat voor groot, The Dutch Giant, genaamd Olivier Richters staat voor het ALLERGROOTST! Wat een boom van een vent. En dan niet alleen zijn lengte. Zijn bicep lijkt dezelfde omtrek te hebben van een gemiddelde man zijn buik. Ongelovelijk! Hij is met zijn 2,18 meter de langste bodybuilder van de wereld.

Olivier Richters is zelfs zo lang dat hij giganten als Thor Bjornsson (The Mountain) en Martyn Ford er uit laat zien als normale mannen. Over Dwayne, The Rock, Johnson en Arnold Swarzenegger gaan we het niet eens hebben. Dit zijn net dwergen naast The Dutch Giant.

Om de fans The Dutch Giant beter te leren kennen schoot MIMEMA een interessant interview met deze vriendelijke reus. Het schieten van de sfeerbeelden was nog best een uitdaging. Hoe krijg je namelijk iemand van 2,18 meter fatsoenlijk op beeld. En vooral… in frame. Uiteindelijk hebben we de gebruikte apparatuur aangepast aan de situatie. Zodoende zijn we gegaan voor een wijdere lens, om te voorkomen dat op ieder shot het hoofd van Olivier buiten beeld zou vallen.

Wat Wij Deden

Film, Montage

Terug naar overzicht