Website Ontwikkeling

Website ontwikkeling is een creatief en technisch proces. Beide aspecten zijn hierin onmisbaar. Een mooie, maar trage website vind geen enkele websitebezoeker prettig. De meest creatiefste website zijn niet altijd het meest intuïtief en praktisch in gebruik. Samen met jou bepalen we het doel van de website en bepalen we de randvoorwaarden.

Professionele Uitstraling

Met meer dan 15 jaar aan grafisch design ervaring kun je gerust zijn dat je een website van niveau krijgt met een professioneel design. Een uitstraling die aansluit bij je bedrijf.

Responsive Design

Eén website voor ieder formaat beeldscherm. Of de bezoeker de website op een computer, tablet of smartphone bekijkt, de website wordt altijd optimaal weergegeven.

Data Optimalisatie

Niemand houd van een trage website niet. Zowel bezoekers niet, maar zoekmachines zoals Google ook niet. Daarom comprimeren wij alle afbeeldingen met behoud van kwaliteit en zijn alle code en scripts zo compact en effiecient mogelijk.

Eenvoudig Aanpassen

Wij maken onze websites middels WordPress. Daardoor krijg je een zeer gebruiksvriendelijke CMS systeem om je website beheren. Hierdoor is het mogelijk om je website zelf zeer eenvoudig aan te passen op ieder moment.

Zoekmachinevriendelijk

Een zoekmachinevriendelijke website word gerealiseerd door diverse factoren. Zo kunnen wij advies geven over het schrijven van de ideale teksten. Daarnaast passen wij altijd de basis SEO technieken toe en zijn de code en scripts geoptimaliseerd voor een gunstige zoekmachine vindbaarheid.

Extra Mogelijkheden

Je website uitbreiden met professionele fotografie, een logo, videoproducties of een animatievideo? Bij MIMEMA kunnen we je overal in voorzien. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Net als een auto moet een website onderhouden worden om ervoor te zorgen dat deze goed blijft werken en beveiligd blijft. Indien je beschikt over voldoende technische kennis kun je dit zelf doen, maar wij kunnen dit ook voor je doen.

4 redenen waarom je altijd je website moet onderhouden

Website Ontwikkeling Werk

MediCare Talent Website

MediCare Talent Website

Zorgresidentie Zonneburg Website

Zorgresidentie Zonneburg Website

Golden Key Apartments Website

Golden Key Apartments Website

Stukadoorsbedrijf Groot Website

Stukadoorsbedrijf Groot Website

Time2Crush Website

Time2Crush Website

Zorghotel Suriname Website

Zorghotel Suriname Website

Mimema | Media & Management

Gezien Worden?