Videoproductie

MIMEMA verzorgt indien gewenst videoproductie van A tot Z. Van pre-productie tot aan post-productie. Of het nou casting van acteurs/modellen is of het samenstellen van een grote filmcrew. Bij MIMEMA voorzien we de klant waarin gewenst. Staat het concept en draaiboek al vast en is er enkel een cameraman nodig? Dit is natuurlijk ook mogelijk.

Promo Video

Een korte en krachtige video om een product, dienst, merk of bedrijf te promoten. Creatief en pakkend is key!

Productvideo

Je product van zijn beste kant laten zien, of meer informatie geven over je product. Met een productvideo krijgt de kijker een volledig beeld van jouw product.

Commercial

Een commercial voor tv of online? Met een creatief concept, de prachtigste beelden en een helder boodschap zorgen we ervoor dat je commercial een echte knaller word.

Bedrijfsfilm

Wil je klanten een goede impressie geven over je bedrijf, of wil je juist transparanter zijn en meer van je bedrijf laten zien. Een bedrijfsfilm bied hierin de uitkomst.

Aftermovie

Een tof feest, festival, (bedrijfs)event is geweldig om te ervaren. Maar soms kan niet iedereen er bij zijn. Met een aftermovie kan iedereen toch meegenieten, of nagenieten, van dit onvergetelijke moment.

Eventvideo

Een aftermovie is kort en krachtig en laat enkel de hoogtepunten zien. Met een event video kun je een veel vollediger beeld geven van je (bedrijfs)event. Wat was er te beleven, hoe heeft de bezoeker het ervaren?

Instructievideo

Complexe processen zijn door middel van tekst niet altijd even makkelijk te begrijpen. Een instructievideo bied hierin de uitkomst. Laat zien hoe men bijvoorbeeld veilig werkt met een industriƫle zaagmachine.

Vacaturevideo

Personeel vinden door middel van een vacaturetekst? Dat kan veel krachtiger en beter. Maak een vacaturevideo waarin je aangeeft wat je zoekt en welke functie(s) je open hebt staan.

Videoclip

Een sfeervolle of inspirerende videoclip om je muziek nog meer feeling mee te geven aan de luisteraar. Wij voelen de muziek aan en zetten dit om een passende visualisatie in de vorm van een videoclip.

Architectuur Video

Architectuur is de kunst en wetenschap van het ontwerpen van de omgeving. Een nieuwe wijk, bouwproject, gebouw, woning of complete stad vastleggen of video? Met onze liefde voor architectuur zijn we de perfecte partner.

Interieur Video

Net zo belangrijk als de buitenkant van objecten is de binnenkant. Het interieur van een object zorgt voor een bepaalde beleving. Een interieur video brengt deze beleving en ambiance over aan de kijker.

Online Content

Online content is niet meer weg te denken. Youtube series, online tv, social media content. De manier om een nauwere band met je publiek op te bouwen.

Videoproductie Werk

Niels Bosse – Ronald McDonald Kinderfonds Promo

Niels Bosse – Ronald McDonald Kinderfonds Promo

Universiteit Utrecht – Opleiding Impressies

Universiteit Utrecht – Opleiding Impressies

XXL Nutrition – The Dutch Giant

XXL Nutrition – The Dutch Giant

Plan International – La League Promo

Plan International – La League Promo

Golden Tulip – Playtime. Anytime.

Golden Tulip – Playtime. Anytime.

Airfrance KLM – Program Increment

Airfrance KLM – Program Increment

Mimema | Media & Management

Gezien Worden?