Fotografie

Professionele fotografie komt er in vele vormen en maten. Door ons brede netwerk zijn we in staat om voor elke klus een geschikte fotograaf te vinden. Zo werken we bij MIMEMA heel bewust met fotografen die ieder zijn of haar specialisme hebben. Hierdoor heb je altijd een expert achter de camera.

Productfotografie

Producten online verkopen via een webshop vraagt om professionele productfoto’s. Dit gebeurt in een studio, maar het is ook mogelijk een studio op locatie te bouwen. 

Commerciële Fotografie

Een product of dienst vertelt zegt vaak meer in de juiste setting. Een sportieve actiefoto voor je sportschoenen merk draagt bij aan de identiteit van je product en merk.

Bedrijfsfotografie

Een fotorapportage voor je website, folder of social media. Laat je bedrijf, je dienst(en) en medewerkers zien aan potentiële klanten voor extra vertrouwen en transparantie.

Event Fotografie

(Bedrijfs)event, clubavond, festival gehad? Bewaar deze mooie herinnering door middel van professionele event fotografie. Levert direct foto content op voor je social media kanalen.

Architectuur Fotografie

Fotograferen van architectuur voor een vastgoedproject ter verkoop, of het vastleggen van unieke architectuur. Wij zorgen ervoor dat het karakter van het object overkomt op foto.

Interieur Fotografie

Fotograferen van een prachtige woning, luxe jacht, een museumhal of een gemeentehuis. Wij zorgen ervoor dat de ambiance van het interieur zichtbaar is op foto.

Industriële Fotografie

Voor het fotograferen van industriële bedrijfsprocessen en objecten. Dit kunnen kolossale machines zijn tot aan de kleinste technische producten met de kleinste details. 

Reis Fotografie

Fotorapportage van een resort, hotel, safari, of andere vakantiereis. Laat de ervaring en beleving zien door middel van sfeervolle reisfotografie.

Portretfotografie

Naast de technische en creatieve skills die komen kijken bij portretfotografie richten wij ons voornamelijk op het vastleggen van het karakter van de geportretteerde. 

Fotografie Werk

Fashion Fotografie Men

Fashion Fotografie Men

XXL Nutrition – Productfotografie

XXL Nutrition – Productfotografie

Fitness Fotografie

Fitness Fotografie

Timbermen Autobestickering

Timbermen Autobestickering

Stukadoorsbedrijf Groot Bedrijfsfotografie

Stukadoorsbedrijf Groot Bedrijfsfotografie

Strandfotografie

Strandfotografie

Mimema | Media & Management

Gezien Worden?